Mbour KENZINA Python Clutch Gul Poleret

Mbour KENZINA Python Clutch Gul Poleret

  • Model nummer: Mbour Python Yellow Polished
  • Tilgængelighed: 1
  • 3.500,00 DKK
  • Ekskl. Moms: 2.800,00 DKK

Mulige Valgmuligheder

Bestselleren Mbour er smuk og enkel, og med sine tre rum har den masser af plads til både pung, nøgler og makeup. Sammen med tasken medfølger der en aftagelig chunky kæde i en metallisk farve. Den gule farve i et poleret look har været meget populær både i denne sæson og sidste sæson, og har været en klar favorit blandt modebloggere.

Mbour er en af vores mest populære modeller, da den har den perfekte størrelse og selv kan stå på bordet, hvilket gør den meget handy.

Mål (ca.): 20 x 13 x 6 cm

Kædens længde er ca. 125 cm. Tager du kæden af, har du den perfekte clutch både med hensyn til størrelse, rummelighed og design. Kædens længde kan også justeres til at passe perfekt til dig. 

 

Krokodilleskindene er bæredygtige, idet hver taske er CITES certificeret hvilket betyder, at hver art har været undersøgt og betragtes ikke som truet. Desuden bliver al kødet spist, og der efterlades intet spild. 


Selvom KENZINA ikke er Fair Trade certificeret arbejder vi ud fra Fair Trade principper, inklusiv fuld gennemsigtighed, åben kommunikation og ordentlige lønforhold.