Out Of Stock Mbour KENZINA  Krokodille Petroleum Blå Poleret

Mbour KENZINA Krokodille Petroleum Blå Poleret

  • Model nummer: Mbour Crocodile Petroleum Blue Polished
  • Tilgængelighed: Out Of Stock
  • 6.000,00 DKK
  • Ekskl. Moms: 4.800,00 DKK

Mulige Valgmuligheder

Bestselleren Mbour er smuk og enkel, og med sine tre rum har den masser af plads til både pung, nøgler og makeup. Sammen med tasken medfølger der en aftagelig chunky kæde i en metallisk farve. 

Mbour er en af vores mest populære modeller, da den har den perfekte størrelse og selv kan stå på bordet, hvilket gør den meget handy.

Mål (ca.): 20 x 13 x 6 cm

Kædens længde er ca. 125 cm. Tager du kæden af, har du den perfekte clutch både med hensyn til størrelse, rummelighed og design. Kædens længde kan også justeres til at passe perfekt til dig. 


Hver enkelt KENZINA taske er unik. Ikke bare fordi den er håndlavet, men også fordi, at hver enkelt dyr, som taskerne er lavet af, har sin egen historie repræsenteret i form af dyrets forskellige ar og mønstre på skinnet. Hvert skin har sin egen form, sit eget mønster og sin egen afskygning, og farven er aldrig præcis den samme tone, men ændrer sig en smule taske for taske. Som ethvert læder- eller skinprodukt bør tasken ikke udsættes for kraftig sollys eller regnskyl, da farven kan ændre sig eller aftage en smule. Din KENZINA taske bliver kun bedre og flottere ved at du bruger den, da den udvikler et smukt patina look som kun bliver tydeligere og mere udsøgt med tiden.