Out Of Stock Mbour KENZINA Python Clutch Blå/Grå Poleret

Mbour KENZINA Python Clutch Blå/Grå Poleret

  • Model nummer: Mbour Python Blue/Grey Polished
  • Tilgængelighed: Out Of Stock
  • 3.500,00 DKK
  • Ekskl. Moms: 2.800,00 DKK

Mulige Valgmuligheder

Den smukke og klassiske Mbour er vores bestseller og en model, der aldrig går af mode.


Håndtaskens stilrene blå/grå farve passer til enhver lejlighed, og den aftagelige kæderem gør det muligt at bruge tasken som både clutch og crossbody. Med sine tre rum er der masser af plads til mobil, pung, nøgler og makeup, hvilket gør Mbour ideel som selskabstaske til de næste mange fester.


Mbour KENZINA Python Clutch Blå/Grå Poleret er en eksklusiv håndtaske, og slangeskindet bliver kun smukkere med årene. Hver enkelt taske er unik: Den er håndlavet og bærer sin egen historie i form af slangens ar og særprægede mønster. Den nænsomme behandling under produktionen gør slangeskindstaskens overflade både smuk og naturlig.


Luksus med god samvittighed


Håndtasken er lavet af skind fra pytonslanger som lever frit i Senegals natur. KENZINA bruger CITES-certificeret skind, der er dokumenteret bæredygtige. Vi arbejder for bæredygtighed, fuld gennemsigtighed, åben kommunikation og ordentlige lønforhold for vores lokale samarbejdspartnere i Senegal.


Detaljer


Materiale og oprindelse: Grå/blå lædertaske i slangeskind, håndlavet i Senegal. Med tasken følger en justerbar kæderem.

Farve og polering: Skindet garves ved naturlige processer og farves med pulverfarve, og farven kan variere en smule. Poleringen foregår ved håndkraft med en ibenholtstav.

Mål: 20 x 13 x 6 cm.

Pleje: KENZINA-taskerne får en naturlig og meget smuk patina ved brug. Taskerne kræver derfor hverken behandling, særlig pleje eller imprægnering. Skulle tasken begynde at blive lidt tør, kan man bruge helt almindelig farveløs læderfedt.