Out Of Stock Mbour KENZINA Krokodille Clutch Naturlig Poleret

Mbour KENZINA Krokodille Clutch Naturlig Poleret

  • Model nummer: Mbour Crocodile Natural Polished
  • Tilgængelighed: Out Of Stock
  • 6.000,00 DKK
  • Ekskl. Moms: 4.800,00 DKK

Mulige Valgmuligheder

Den smukke og klassiske Mbour er vores bestseller og en model, der aldrig går af mode.


Håndtaskens eksotiske krokodilleskind giver din garderobe et helt nyt look, og den aftagelige kæderem gør det muligt at bruge tasken som både clutch og crossbody. Med sine tre rum er der masser af plads til mobil, pung, nøgler og makeup, hvilket gør Mbour ideel som selskabstaske til de næste mange fester.


Mbour KENZINA Krokodille Naturlig Poleret er en eksklusiv håndtaske, og krokodilleskindet bliver kun smukkere med årene. Hver enkelt taske er unik: Den er håndlavet og bærer sin egen historie i form af krokodillens ar og særprægede mønster. Den nænsomme behandling under produktionen gør krokodilleskindstaskens overflade både smuk og naturlig.


Luksus med god samvittighed

Håndtasken er lavet af skind fra krokodiller, der er opdrættet på en krokodillefarm i det sydlige Senegal. Krokodillekødet sælges til hoteller og restauranter, så hele dyret bliver brugt. KENZINA bruger CITES-certificeret skind, der er dokumenteret bæredygtige. Vi arbejder for bæredygtighed, fuld gennemsigtighed, åben kommunikation og ordentlige lønforhold for vores lokale samarbejdspartnere i Senegal.


Detaljer


Materiale og oprindelse: Lædertaske i krokodilleskind, håndlavet i Senegal. Med tasken følger en justerbar kæderem.

Farve og polering: Skindet garves ved naturlige processer og farves ikke - farven på tasken er den farve, krokodillen har fra naturens side. Poleringen foregår ved håndkraft med en ibenholtstav, som også bruges til at fremhæve krokodilleskellenes udformning.

Mål: 20 x 13 x 6 cm.

Pleje: KENZINA-taskerne får en naturlig og meget smuk patina ved brug. Taskerne kræver derfor hverken behandling, særlig pleje eller imprægnering. Skulle tasken begynde at blive lidt tør, kan man bruge helt almindelig farveløs læderfedt.

Tags: taske, bag, clutch,